Kinderkwaliteitenspel

Welk basiselement?

Ken je kind in al zijn facetten en geef complimentjes.

Inhoud:

Om met kinderen over een persoonlijk onderwerp zoals de eigen kwaliteiten te spreken, is het van groot belang dat er een sfeer wordt gecreëerd waarin zij hun veilig voelen. Het ‘Kinderkwaliteitenspel’ komt hieraan tegemoet. Via 69 kaarten, waarop een kwaliteit staat geschreven en op een ludieke wijze wordt geïllustreerd, kan je op een speelse manier met een kind of een groepje kinderen een gesprek over kwaliteiten voeren.

Bestellen?
Elke school krijgt éénmalig een budget van 250 euro om educatieve pakketen aan te kopen per leerjaar. De educatieve pakketten kunnen besteld worden doormiddel van het invullen van de bestolbon en die vervolgens door te sturen naar Charlotte Lanneau, stafmedewerker Logo Leieland.