Boekjes: Hé, doe je mee

Welk basiselement?

Maak van jouw school (klas) een warm nest

Inhoud:

Interactieve werkvormen voor het basisonderwijs en het jeugdwerk.

Deze reeks van acht boekjes biedt een waaier aan speelse werkvormen om interactief, ervaringsgericht en groepsdynamisch met kinderen aan de slag te gaan.

Spelen, creatief en actief bezig zijn, geeft kinderen de kans sociale vaardigheden op een zeer natuurlijke manier in te oefenen. Bovendien fungeren deze leuke spelideeën en werkvormen als perfecte bewegingstussendoortjes (in het kader van het gezondheidsbeleid op school). De boekenreeks bestaat uit: even kennismaken, groepjes maken, voel je goed in de groep, kringgesprekken, actie, tot rust komen, in het bos en op het plein en afscheid nemen.

Bestellen?
Elke school krijgt éénmalig een budget van 250 euro om educatieve pakketen aan te kopen per leerjaar. De educatieve pakketten kunnen besteld worden doormiddel van het invullen van de bestelbon en die vervolgens door te sturen naar Charlotte Lanneau, stafmedewerker Logo Leieland.